Poppysmic
Poppysmic

Celebs

Concert Taylor Swift 21 juni 2015

Taylor Swift komt naar Nederland! En wel dit jaar, dus probeer je laatste zakgeld nog te sparen of smeek je ouders voor ‘The 1989 World Tour’, want zo heet haar wereldtournee. De zevenvoudige GRAMMY winnares is op 21 juni 2015 in de Ziggo Dome te zien. Tijdens haar concert zal...Read More »


Nieuwe kerstvideo Ariana Grande

‘Santa Tell Me’ heet het liedje. Als je vaak de radio aan hebt staan, heb je dit liedje vast wel gehoord. Het wordt namelijk continu gedraaid. Alleen miste ik nog wel een leuke clip en die is er nu! In de muziekvideo van Miss Grande wordt er volop gezongen en...Read More »


One Direction - Night Changes

One Direction heeft een nieuwe videoclip van de song Night Changes. In de muziekvideo lijkt het alsof er vanuit de dates van de jongens is gefilmd. Dus alsof je vanuit hun alles ziet. Ze krijgen een bosje bloemen, proosten, dineren samen. En dan zie je ineens hoe alles is gefilmd...Read More »


Nieuwe muziekvideo: Ariana Grande & The Weeknd

‘Love Me Harder’ is de nieuwste muziekvideo van Ariana Grande en The Weeknd. En natuurlijk heb ik voor jou de video! Zoals altijd ziet ze er weer prachtig uit! Het is wel grappig, want het haar van The Weeknd (Abel Tesfaye) ziet er grappig uit naast het afgepoederde snoetje van...Read More »


Justin Timberlake en Jessica Biel krijgen een kindje

Señorita Biel is zwanger! Samen met haar man Justin Timberlake krijgt ze haar eerste kindje. Ze zou nu drie maanden zwanger zijn. Dat betekent dat ze in april 2015 hun kindje krijgen. Zou dit kindje ook zo goed kunnen dansen en acteren?

De twee celebs trouwden in 2012. Jessica Biel zingt...Read More »


Ariana Grande belt met Miley Cyrus voor advies

Ariana Grande komt de laatste tijd niet echt positief in het nieuws. Ik vind haar nog steeds erg goed zingen en leuk, maar waarom wordt er zo geroddeld over haar? Ze is hip en bekend, dus al gauw zijn er meningen. Maar waarom zoekt ze nu ineens Miley Cyrus op...Read More »


Selena Gomez bij The Ellen DeGeneres Show

Selena Gomez is in Los Angeles op zichzelf gaan wonen en geniet daar ook duidelijk van. Ze is niet helemaal alleen in huis, want ze woont gezellig samen met een vriendinnetje. Taylor Swift is misschien wel een klein beetje jaloers, want Taylor smeekt Selena vaak om te verhuizen naar New...Read More »


Taylor Swift over nieuwe single 'Out of the Woods'

Taylor Swift gaat tijdens Good Morning America megadiep in op de gedachte achter haar nieuwe single ‘Out of the Woods’. Deze song gaat over een relatie die niet goed was. Swift zegt: “Ik wilde er zeker van zijn dat deze liedjes precies weergaven wat ik voelde toen ik die emoties...Read More »


B-Brave's nieuwe muziekvideo 'Bad'

Yeah! Eindelijk een nieuwe muziekvideo van B-Brave. Het liefst heb ik natuurlijk iedere dag een nieuwe video. Het leek daarom ook zo lang te duren! Maar hier is ie dan: de nieuwe video van B-Brave ‘Bad’. Hun moves zijn weer erg strak en de clip is opgenomen in een mooi klassiek...Read More »


Sarah Jessica Parker vindt $4700 cheque

Wow! Sarah Jessica Parker vond donderdagochtend een cheque van 4700 dollar. Dat is veel! Gaat ze ermee shoppen of misschien haar kinderen trakteren op een leuk reisje? Nee, de Hocus Pocus- en Glee-actrice gaat de cheque waarschijnlijk naar degene brengen voor wie deze bestemd was. Echt supereerlijk, zo goed! Dat...Read More »


Jannik Brunke

Nieuw talent. Veel mensen zijn zo gestart en hebben een ongelooflijke carrière gemaakt. We weten zeker dat Jannik Brunke ook zo’n mooie toekomst tegemoet gaat. Misschien heb je nog nooit van hem gehoord. Hij plaatst regelmatig muziekvideo’s op YouTube. Alles produceert hij zelf. Soms helpen vrienden hem erbij.

Leuke covers pakt...Read More »


Justin Bieber dat is niet handig!

Weet je nog dat Justin Bieber in juli vanaf een klif een duik nam? Dit leek een gevaarlijke sprong en dat is dus blijkbaar ook zo. Justig zegt nu namelijk dat hij volgens de dokter zijn trommelvlies heeft beschadigd. Bieber moet misschien zelfs onder het mes. Oh nee! Betekent dit...Read More »


Vijf leuke weetjes over Jessie J

Jessie J, wie kent haar nog niet?! Deze jonge singer-songwriter is bekend geworden met haar songs ‘Do it like a dude’, ‘Price Tag’, ‘Domino’ en ‘Who’s Laughing Now’. Haar liedjes kun je niet uit je hoofd wegslaan, zo goed zijn ze! En als je het nog niet wist: zij heeft...Read More »


Leukste songs van Ariana Grande

Ineens was zangeres Ariana Grande er. Naast zingen kan ze ook nog acteren. Ze coverde ook veel bekende liedjes, waarvan het aantal views nog steeds blijft stijgen. Zeker nu met haar enorme roem. Ze scoort nog steeds hit na hit, maar wat zijn eigenlijk haar leukste songs? Check ze hieronder.