Poppysmic
Poppysmic

Floor is smoor

floor is smoor

14 februari is het zover. Valentijn! En dat is nog maar twee dagen, oef dat gaat snel. Nu maar je haasten naar de boekhandel om een kaartje te kopen voor je nieuwe liefde. Dat is wat ik tenminste dacht. Ik zag het boek Floor is smoor staan. Wat een geweldige kaft heeft het boek. Zo lekker vrolijk! Meteen na het lezen van de flaptekst (achterkant van het boek), weet ik zeker dat ik ‘m moet meenemen. Dit boek kost € 12,95.

Regel 1
Als je verliefd bent, moet je dat nooit aan je beste vriendin vertellen!

Floor is smoorverliefd op een jongen, maar ze weet helemaal niet hoe hij heet. Haar beste vriendin Margreet heeft het ook zwaar te pakken, maar dan niet van een jongen, maar van een paard. En met Valentijnsdag gooien Floor en Margreet bij alle jongens uit de buurt een kaart in de bus. Ze zijn alleen één dingetje vergeten…

In dit boek krijg je dus veertien kersverse regels van Floor!

Reageer

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn met een sterretje aangegeven *

Leuk dat je mijn website hebt bezocht! Iedere dag post ik meerdere coole nieuwtjes. En om de ene woensdag heb ik een verrassing. Kom dus gauw terug.

Tot de volgende keer!

Poppysmic