Poppysmic
Poppysmic

Boeken

Floor is smoor

14 februari is het zover. Valentijn! En dat is nog maar twee dagen, oef dat gaat snel. Nu maar je haasten naar de boekhandel om een kaartje te kopen voor je nieuwe liefde. Dat is wat ik tenminste dacht. Ik zag het boek Floor is smoor staan. Wat een geweldige...Read More »


Donald Duck Kookboek

Lekker eten, och ik houd ervan! Zeker als het niet uren duurt voordat je die overheerlijke koekjes, taart of je favoriete avondeten op tafel hebt. Je moet natuurlijk genoeg tijd overhouden voor leuke dingen, zoals gamen, shoppen of televisie kijken. Donald Duck Kookboek maakt dit mogelijk. De gerechten zijn niet...Read More »


Heb geluk + WIN!

***Winactie is gesloten***

Verdriet hebben. We hebben het allemaal wel eens een keer gehad. Of het gaat over liefde of over dood. We begrijpen elkaar. Jinke, de hoofdpersonage van het boek ‘Heb geluk’ is ook verdrietig. Zo verdrietig dat ze niet meer praat. Haar moeder is ten einde raad en brengt...Read More »


101 dingen die je moet doen voor je 12 bent

Ben je 11 jaar of nog jonger? Lees dan het boek ‘101 dingen die je moet doen voor je 12 bent’. Eigenlijk verklapt de titel alles al, maar in dit kleurrijke boek staan dus 101 coole activiteiten die je zeker eens moet proberen. De tekeningen die bij iedere activiteit staan,...Read More »


Vlogreview 'Emma leert paardrijden'

Paardrijden, je houdt er zeker ook van. Of misschien kun je nog niet paardrijden, omdat je nog te jong bent. Emma is 10 jaar en leert dus paardrijden, maar voordat ze dat doet, moet ze wel eerst aan geld komen. Hoe ze dat doet, wat ze allemaal meemaakt, lees je...Read More »


Arjen Robben en het geheim van zijn jonge helden

Oh nee en oh ja! Het laatste deel van het kinderboekenproject rondom stervoetballer Arjen Robben komt binnenkort uit. Superleuk natuurlijk, maar ook enorm jammer dat ‘Arjen Robben en het geheim van zijn jonge helden’ alweer het laatste deel is. Dit boek gaat over de carrière van Arjen Robben nadat hij...Read More »


Ik heet Jan en ik ben niets bijzonders

Ik ben Jan en ik ben niets bijzonders is een boek en strip in één. Jan is negen jaar en voelt zich helemaal niet bijzonder, maar dit zou hij wel willen zijn. De vraag is dan: hoe word je bijzonder en wat moet je er allemaal voor doen?

Ik ben negen...Read More »


The Giver

Wie zou niet zonder leed, oorlog of pijn willen opgroeien? Een mooie gemeenschap, eigenlijk zelfs onvoorstelbaar. Het overkomt de hoofdpersoon Jonas van het boek The Giver. Is zijn gemeenschap wel echt zo goed als het lijkt?

In de Gemeenschap, de maatschappij waarin Jonas leeft, heeft iedereen een rol. Jonas krijgt op...Read More »


Dood door wc-papier

Dood door wc-papier? Het roept veel vragen op. Is het een jeugdthriller of is het juist grappig bedoeld? En wie is dood? Wat een goede titel die meteen je aandacht heeft.

Het boek van Donna Gephart gaat over een jongen Ben die alle creativiteit uit zich moet halen om te...Read More »


100% Coco - Paris

Begin november kun het nieuwste boek van Niki Smit kopen: 100% Coco – Paris.

Dit is Niki Smits tiende boek. Haar vorige boeken deden het ook al goed bij meiden. Nu komt Smit weer met een geweldig verhaal, namelijk over de 13-jarige modeblogger Coco. Zij heeft de bekende blog ‘The...Read More »


Leuk dat je mijn website hebt bezocht! Iedere dag post ik meerdere coole nieuwtjes. En om de ene woensdag heb ik een verrassing. Kom dus gauw terug.

Tot de volgende keer!

Poppysmic