Poppysmic
Poppysmic

Gadgets

Silverlit Discovery Drone

Als je helemaal in de ban bent van vliegtuigen, helikopters en andere op afstand bestuurbare gadgets, dan ben je helemaal weg van deze Discovery drone! De quadcopter kan een 360 graden-looping maken. Ook is de drone erg klein, hierdoor kan je jouw vader, moeder of zusje verrassen. Deze Silverlit Discovery...Read More »


Liefdespillen?

Deze liefdespillen zouden ervoor zorgen dat je meteen opslag verliefd wordt op jouw aanbidder. Als jij verliefd bent, kun je ze natuurlijk ook aan hem of haar geven! Maar als je ze zelf krijgt, ben je gewaarschuwd. Met 90 pillen kom je nog ver, maar maak het niet te gek....Read More »


Tornado Glitter Lamp

Tornado’s zijn maar eng en gevaarlijk. Zeker als je er dichtbij komt. Toch is het wel interessant, want een tornado maakt mooie kolken. Dat effect wordt ook nagebootst in deze Tornado Glitter Lamp. Het is een lavalamp die van kleur verandert. En er zitten ook glitters in! Deze glitters krijg...Read More »


Skull spaarpot

Volgens mij is dit de coolste spaarpot ooit! Het is ook een mooie accessoire voor in je kamer, want deze skull spaarpot valt geweldig goed op. Niet alleen is deze een hebbedingetje, maar de skull spaarpot bewaart ook erg goed jouw geld. Er zit namelijk een slot op. Mocht je...Read More »


Wallet Ninja

Deze Wallet Ninja is jouw redder in nood als het aankomt op het openen van een blik, fles of zelfs brieven. Het is ook een liniaal, fruitensnijder, schroevendraaier en mobielhouder in één. Met deze multitool kun je zoveel doen en het past gewoon in je portemonnee, want het is even...Read More »


Ronddraaiende Rolognese Vork

Spaghetti, bami, noodles, noem het maar op. Het zijn van die gerechten die je niet makkelijk kan eten. Vaak zit je met je vork rond te draaien of jezelf in allerlei manoeuvres te dwingen om die ene hap in je mond te krijgen, zonder op je outfit te spillen. Dus...Read More »


Otamatone

Roar, Happy, All About That Bass, Best Song Ever en Pokémon. Dit zijn maar een aantal liedjes die gecovered zijn door veel artiesten, maar dan met de Otamatone! De muziekgadget maakt leuke elektronische geluiden. Je kunt zelfs diverse toonhoogtes halen met de Otamatone. De wangen van de Otamatone zorgen ook...Read More »


Versierbare teddybeer

Zoooo leuk! Een teddybeer die je kan versieren. Nee, geen knipoogjes geven, maar echt op kan kleuren, tekenen of hele coole teksten op kan schrijven. Ik denk zelfs dat je ook stickers op ‘m kan plakken. Echt super! Dit teddybeertje helemaal door jou ‘gedesignd’ kan je bijvoorbeeld geven aan je...Read More »


Koekiebox Star Wars

Koekjes, ik houd ervan!!! Ik ben dan ook dol op gekke of grappige koekjesdozen, koekjesboxen, koekentrommels en alles wat met koekjes te maken heeft. En toen zag ik gister deze koekiebox! Ken je Star Wars? Als je het nooit hebt gezien: het is een Amerikaanse space opera. Say what?! Inderdaad,...Read More »


Suikerspinmachine

Als ik ‘kermis’ zeg, dan zeg jij zeker weten ‘suikerspin!!!’. Nu denk je vast de hele dag aan deze roze gesmolten suiker aan een houten stokje. Het is ook mijn favoriet. Suikerspin en een puntzak met popcorn, dan is mijn kermisuitje helemaal geweldig! Er is natuurlijk niet altijd kermis. Balen...Read More »


Kartonnen pizzapoef

Een cardboard poef, dus een poef gemaakt van karton. Eerst dacht ik van huh dat is dan gewoon een doos toch? Nou niet helemaal. De poef heeft een hilarische afbeelding, zoals een stapel pizzadozen. Deze poef kun je ook gebruiken als kruk, nachtkast of bijzettafel. Handig en het ziet er...Read More »


Eggspress ei-vorm

Gekookte eitjes. Ze zijn heerlijk, zeker bij je ontbijt of lunch. Eet jij ze vaak? Met deze eggspress ei-vorm kun je een hartje van je gekookt ei maken! Hoe leuk is dat?! Eigenlijk is het een soort van stempel waar je een hartje uit duwt. Zo maak je jouw maaltijden...Read More »


Motorhelm wekker

Je gebruikt misschien de wekker die je van je ouders hebt gehad of de wekker op je smartphone. Ook heel handig, want je smartphone heb je natuurlijk altijd bij je, maar deze motorhelm wekker is wel erg cool. En het staat ook zo leuk in je kamer! De motorhelm wekker...Read More »


Punk'd headphone

Muziek luisteren. Je kan het met boxen, oordopjes of met deze coole hoofdtelefoon. Voor onderweg naar school of gewoon lekker op je vrije zaterdag de stad in met deze op je hoofd. Je hebt dan niets meer nodig. Het is zeker een eyecatcher, dus als je niet te veel kijkers...Read More »


iMusic kussen

Heel relaxt muziek luisteren op je bed en dan vallen je oordopjes van je MP3 of smartphone uit je oren of ze zitten echt niet fijn. Wie kent het niet?! 

Dit iMusic kussen is een mega-uitvinding. Eigenlijk is het heel simpel, want hoe vaak heb je er zelf niet aan gedacht....Read More »


Vitapens markeerstiften

Ben je die saaie markeerstiften ook zo zat? Check dan deze leuke mini markeerstiften in de vorm van vitaminecapsules. Deze Vitapens zijn uberklein en dus handig mee te nemen. Het vitaminepotje waarin ze zitten, staat enorm leuk op je bureau of op je schooldesk. Je krijgt 10 markeerstiften inclusief potje...Read More »


Like & Dislike stempels

Met deze like & dislike stempels kun je snel je mening geven over iets. Hoe cool zijn ze?!

Gebruik ze bijvoorbeeld voor in de schriften of agenda’s van je vrienden of vriendinnen. Of stiekem op de enveloppen van de post van je ouders. Ze zullen verbaasd zijn! Een verlanglijstje pimp...Read More »


Leuk dat je mijn website hebt bezocht! Iedere dag post ik meerdere coole nieuwtjes. En om de ene woensdag heb ik een verrassing. Kom dus gauw terug.

Tot de volgende keer!

Poppysmic