Poppysmic
Poppysmic

Games

LEGO Ninjago Tournament

In LEGO Ninjago Tournament strijd je mee in Meester Chens Tournooi der Elementen. Je neemt het op tegen krachtige elementmeesters, maar dat kun je zeker door je ninjatraining. Doordat iedere elementstrijder weer een unieke kracht heeft, moet jij ook jouw krachten verbeteren. Als je jouw personages vaker gebruikt, worden ze ook...Read More »


RunMan

Er komen steeds vaker games, waarbij je heel hard moet rennen. En dat maakt het ook zo leuk, want je krijgt echt energie van zulke spelletjes. Je moet namelijk snel reageren, alles zien en vooraf bedenken wat je gaat doen als je een eng monster tegenkomt of een gigantisch obstakel....Read More »


ShakePop

Ben jij snel? Dan kun jij ShakePop aan en misschien wordt jij wel de beste erin. In de game app ShakePop moet je op hoog tempo een opdracht uitvoeren. De opdrachten zijn bijvoorbeeld: swipen, schudden, klikken en knijpen. Als je bijvoorbeeld in plaats van je telefoon schudt, een swipe doet...Read More »


JUJU

JUJU is een game voor de PC, Xbox360 en PS3. In JUJU spring je op wolkjes om de wereld in deze game te ontdekken. Wanneer de wolkjes iets hoger zitten, dan laat jij je gewoon naar de andere kant zo woppakee slingeren. En als er een rivier of zee is,...Read More »


Klunzige ninja

Een klunzige ninja? Ja, dat kan dus echt! Oké dat moet dan hilarisch eruit zien! Inderdaad, in deze game app (Clumsy Ninja) is er een klunzige ninja die vrijwel alles verkeerd doet. Jij kunt hem helpen minder klunzig te worden. Door hem te trainen, te gooien, te kietelen of ballonnen...Read More »


Lara Croft and the Temple of Osiris

Nog maar twee dagen wachten voor je de nieuwste Lara Croft game kan kopen. Op 5 december verschijnt namelijk de PS4 en PC game ‘Lara Croft and the Temple of Osiris’. Lara Croft is dus weer terug en iedere keer verrast ze. In deze game bevindt zij zich in een...Read More »


Crossy Road

Crossy Road is een arcade game app, waarbij je de weg over moet steken. En als wat? Een kip, een vampier, een hond, een eend, een koe en nog veel meer. Hop jezelf aan de overkant zonder aangereden te worden door auto’s, vrachtauto’s en treinen. Dat betekent dat je heel...Read More »


Vainglory

Als je deze game app nog niet kent, ga ‘m snel downloaden. Ik heb het natuurlijk over Vainglory! Misschien dat je de game al kent van het Apple event. Weet je nog, toen de iPhone 6 werd getoond aan heel de wereld? Apple liet toen zien wat er allemaal mogelijk...Read More »


World of Warriors

Mind Candy heeft de game app World of Warriors ontwikkeld en wat is die leuk! Deze combat game zorgt voor genoeg avontuur wanneer jij de beste krijgers samenstelt. De game heeft ze allemaal: Romeinen, Vikingen, ridders en samurai. Met jouw leger moet je niet de minste verslaan. Zo vecht je...Read More »


Zombie Catchers

Zombies?! Meestal krijg ik er maar nachtmerries van, maar deze game app maakt zombies wel erg leuk. Ook het deuntje is wel grappig. Maar het gaat natuurlijk niet om muziek, dus terug naar de zombies. In Zombie Catchers (zombie vangers) moet je zoals je waarschijnlijk al hebt bedacht: zombies vangen!...Read More »


Run Sackboy! Run!

Rennnennn! Sla op de vlucht. Niet voor de politie, maar voor het boosaardige Negativitron. Spring op vijanden, loop zo snel mogelijk door de roze slijm (lijkt wel snot) en swipe jezelf naar de overkant. Terwijl je rent, beland je ineens op een trampoline die je naar een hoger platform lanceert....Read More »


Skyline Skaters Halloween

Zelfs vette games met een Halloween thema worden er gemaakt. Hoe leuk is dat? De Skyline Skaters Halloween game app maakt het wel erg leuk om in de Halloween periode te spelen. Eigenlijk is deze game altijd wel leuk om te spelen, Halloween of niet. Als je van skaten (in...Read More »


Bee Brilliant

Ben je de game ‘Bee Brilliant’ al in de App Store tegengekomen? Alleen dat liedje van Bee Brilliant is grappig genoeg om naar de onderstaande trailer te kijken. Geloof me, dat liedje krijg je niet meer uit je hoofd! Maaaarrrr…. wat voor game is het? Bee Brilliant is een puzzel...Read More »


JELLIES!

Was of ben jij helemaal verslaafd aan Candy Crush? Dan is deze nieuwe game app JELLIES! zeker jouw nieuwe verslaving! De geluiden die de jellies maken zijn zo grappig en ze zien er ook zo schattig uit. Om je vingers terug te krijgen, moet je zoveel mogelijk jellies verzamelen in...Read More »


Bike Rivals

De motocross game app ‘Bike Rivals’ is uit! Deze game is alleen voor echte stoere gamecrossers! Rijd over auto’s, hoge bussen, instabiele planken en glad ijs. Doe smooth de back flips en front flips. Daag je vrienden uit en kies voor krachtige en spectaculaire crossmotors. En ga nog verder dan...Read More »


Game: Mikey Boots

Houd je al van de Mikey Shorts en Mikey Hooks iOS games? Nu is er een nieuwe game met natuurlijk Mikey in de hoofdrol! Deze variant heet Mikey Boots. And…I love it!!! Je kunt als Mikey met je laarzen vliegen tussen de vlammen en scherpe spikes. Ook moet je boven, onder,...Read More »


Monsu

Rennen, vliegen of springen, dat doe je natuurlijk in de game Monsu! Maar je speelt Monsu vooral, omdat je houdt van tegen de tijd in racen voor bonusmissies en het verzamel van kaarten. Op deze kaarten staan maatjes die je later tot leven kan brengen. Je kunt zelfs legendarische maatjes...Read More »


Ninja Warz 2

Yesss, eindelijk een vervolg op de iOS gevechtsgame Ninja Warz! Ninja Warz 2 is alleen nog spannender. Zo heb je weer een machtige clan van ninja’s die het opnemen tegen wachters en andere clans. In deze game heb je meer dan 100 unieke wapens en elke clan is uniek! Om...Read More »


Plunder Pirates

De nieuwe iOS freemium game Plunder Pirates is spannend en ziet er heel cool uit. Je bouwt eerst een 3D pirateneiland en scout vervolgens stoere piraten. Jouw piraten vallen andere eilanden aan waar ze vechten met andere piraten. Maar kijk uit er komen ook piraten jouw kant op. Dus verdedig jouw...Read More »


Beach Buggy Racing

Racen. Alleen dat al is genoeg voor mij. Voor jou waarschijnlijk ook. Speel je vaak Mario Kart? Dan is dit echt iets voor jou! Je racet tegen anderen, zoals een konijn of race gewoon een leuk parcours. En zijn 12 race tracks. Hoe cool! Je komt daar echt van alles...Read More »


Slide 'N' Sneak

Heb je de film The Boxtrolls al gezien? Vanaf 1 oktober is deze in de bios. De trailer kun je hier vinden. Hoe dan ook, je moet echt het spelletje The Boxtrolls Slide ‘N’ Sneak even spelen. Het zo fun om te sliden. Eigenlijk een heel simpel spelletje,...Read More »


Games, heb jij tips & tricks?

Uren achter elkaar gamen. Het is gewoon leuk en leerzaam, maar toen je begon was het allemaal even uitzoeken. Gelukkig had je vast kennissen, vrienden of familieleden die je leuke tips gaven. Ik ben benieuwd naar jouw favo games en de beste tips voor bijvoorbeeld geheime ingangen, besparen van items...Read More »


Leuk dat je mijn website hebt bezocht! Iedere dag post ik meerdere coole nieuwtjes. En om de ene woensdag heb ik een verrassing. Kom dus gauw terug.

Tot de volgende keer!

Poppysmic