Poppysmic
Poppysmic

Visit

Holland Animation Film Festival

Van 18 t/m 22 maart kun je weer naar het Holland Animation Film Festival (HAFF). Als je van animatie houdt en dit nog niet kent, let dan goed op. Bij HAFF kun je vijf dagen genieten van meer dan 400 animatiefilms. Er bestaat ook een HAFF Junior. Je maakt hierbij...Read More »


Concert Taylor Swift 21 juni 2015

Taylor Swift komt naar Nederland! En wel dit jaar, dus probeer je laatste zakgeld nog te sparen of smeek je ouders voor ‘The 1989 World Tour’, want zo heet haar wereldtournee. De zevenvoudige GRAMMY winnares is op 21 juni 2015 in de Ziggo Dome te zien. Tijdens haar concert zal...Read More »


Night at the museum (nacht in het museum)

Night at the museum: secret of the tomb is bijna in de bios te zien. Begin februari kun je weer de leukste komieken in één film zien, want Ben Stiller, Robin Williams en Owen Wilson keren terug in de film waarin alles in het museum tot leven komt. Larry (Ben...Read More »


Schaatsen in je vakantie

Je kunt nog niet op natuurijs schaatsen, maar natuurlijk wel op kunstijs. Als je nog niet kunt schaatsen, kun je het altijd leren. Soms zijn er zelfs van die speciale gedeelten op een schaatsbaan, zodat je daar wat rustiger aan kan doen. Zo loop (schaats) je niet iemand in de...Read More »


Biostip: HOME

HOME is een animatiefilm met het alientje genaamd Oh. Ja, Oh. Hoe grappig als je zo heet! Oh belandt samen met zijn volk (Boov) op aarde om zich te verbergen voor hun grootste vijand. Ineens verraadt één van de Boov hun verblijfplaats. Daarom moet Oh vluchten. Dit doet hij samen...Read More »


Frozen Fever

Je leest het goed, het gaat over een vervolg op Frozen, namelijk Frozen Fever. De Disney personages Anna, Elsa, Kristoff en Olaf zijn vanaf maart 18 maart 2015 weer in de bioscoop te zien. Nu in de korte animatiefilm Frozen Fever. De film zal draaien voor de live action film...Read More »


Paddington

Reserveer de datum 11 februari 2015 meteen in je agenda, want deze film moet je zeker zien! Paddington, misschien ken je de naam al, want het is de bekende Paddington beer van de Michael Bond boeken. Nu is er een komische film met dit beertje in de hoofdrol. Ik zag...Read More »


Big Hero 6

De makers van Frozen en Wreck-It Raph komen weer met een geweldige bioscoopfilm: Big Hero 6. De trailer is echt zo funny, hopelijk zitten niet alle leuke stukjes al daarin en kunnen we nog buikpijn krijgen van het lachen als we de film kijken.

In Big Hero 6 creëert de 14-jarige...Read More »


Eigen film voor de Minions

BANANA!!! De Minions zijn weer terug, maar dan in hun eigen film! Yay! Ondanks dat zij langer op aarde zijn dan wij (natuurlijk niet echt) blijven ze onhandig en daardoor ook megagrappig! Wat doen ze als ze ineens geen leider meer hebben? Op zoek gaan naar een andere, maarja je...Read More »


De pinguïns van Madagascar

Skipper, Kowalski, Rico en Junior. Het zijn de pinguïns van Madagascar! Ze zijn nu terug in hun eigen film, want deze pinguïns verdienen wel een eigen podium met hun hilarische karakters. In deze grappige film kom je erachter hoe deze vier broertjes uitgroeien tot spionnen. Maar ineens is er concurrentie,...Read More »


Halloween feestjes

Het is bijna zover: Halloween! Nog even en je kunt jezelf helemaal gek maken met scary films, freaky snoep en bizarre maskers. Misschien vraag je jezelf af waarom je ook alweer Halloween viert als je eenmaal angstig in bed zit en door te veel bloederige drankjes te hebben gedronken nu...Read More »


Vrolijke kerst, nu al?

LOL, nee natuurlijk wens ik je nu nog geen vrolijke kerst. Dit artikel gaat over ‘Vrolijke Kerst’ de serie. Oooww! Zeg dat dan eerder! Jaa, eehm… Oké, laat ik maar wat informatie geven. ‘Vrolijke Kerst’ is een twintigdelige dramaserie. Deze valt in de zogeheten ‘feel good’ categorie. En dat willen...Read More »


TRASH

TRASH is een thriller over twee jongens, Rafael en Gardo, die vuilnis sorteren in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Ineens vinden zij een portemonnee tussen het afval. Zonder dat ze het weten, hebben ze een waardevolle vondst ontdekt. Zo waardevol dat de politie een megahoge beloning heeft voor...Read More »


Annie

Het verhaal van het weeskind Annie is weer verfilmd. Dus vanaf 24 december 2014 kun je een moderne Annie kijken in de bios. De jonge actrice Quvenzhané Wallis heeft de hoofdrol van Annie te pakken. Waar ik vooral benieuwd naar ben, is of er ook een Punjab in zit en...Read More »


Bios: Wiplala

Wiplala, wie kent hem niet? Misschien heb je hem nooit gezien, omdat hij zo klein is. De 9-jarige Johannes vindt Wiplala achter een pot pindakaas, maar wie is Wiplala eigenlijk en wat doet hij in de keuken van Johannes?

Johannes wil Wiplala heel lang voor zichzelf houden en dat betekent...Read More »


Binnenstebuiten

De hilarische animatiefilm Binnenstebuiten is in de zomer van 2015 in de bios. Deze nieuwe film gaat over emoties. En natuurlijk zou het geen animatiefilm zijn als deze emoties niet supergrappig waren vormgegeven! Zo zijn er karakters gemaakt van de emoties angst, plezier, verdriet, woede en afkeer. Ik vind woede en angst...Read More »


Bios: Dummie de Mummie

Waaah, ik moet er niet aan denken! Ineens is er een mummie in mijn huis. Een oude, gerimpelde, enge mummie. Nee, wacht. Dat is Dummie de Mummie dus niet. Hij is heel vriendelijk en wordt zelfs je beste vriend. Watte? Ja, inderdaad!

Goos Guts ontdekt deze mummie in zijn bed. Hij...Read More »


Bios: De Boxtrollen

Vanaf 1 oktober is De Boxtrollen in de bios! De Boxtrollen is een leuke animatiefilm over de weesjongen Eggs (Eitjes) die wordt opgevoed door vuilnis verzamelende trollen. Cool! Hoe bedenken ze het?! De bewoners uit de stad zijn onterecht bang voor de Boxtrollen. Dat wordt nogal een uitdaging voor Eggs,...Read More »


LEGO-workshop

Of je jong of oud bent, LEGO blijft leuk. En dat je met LEGO veel leuks kan maken, heb je zelf toen je klein was waarschijnlijk al ontdekt. Als je ook nog een geïnteresseerd bent in computers, programmeren en techniek, dan is de LEGO-workshop helemaal jouw ding.

Tijdens de Amsterdam EXPO...Read More »


Concertfilm: 1D Where We Are van One Direction

Waaaah! One Direction heeft een concertfilm! Wees er wel snel bij, want deze film is alleen op 11 en 12 oktober te zien in de bioscopen. 

Alles waar One Direction voor of achter staat, lijkt een succes te worden. Al eerder verscheen er een biosfilm, namelijk One Direction: This...Read More »


10 maart 2015: Katy Perry concert

Of je nou Teenage Dream, Roar of Birthday op de radio hoort, het maakt helemaal niets uit. Jij kent ieder woord van alle Katy Perry liedjes. Ze is ook zo leuk gek! Ik kan zo nog wel even doorgaan. Jij ook toch?! Dus ook een Katy Perry fan? Wist je dat...Read More »


Leuk dat je mijn website hebt bezocht! Iedere dag post ik meerdere coole nieuwtjes. En om de ene woensdag heb ik een verrassing. Kom dus gauw terug.

Tot de volgende keer!

Poppysmic