Poppysmic
Poppysmic

Verliefd op mezelf

Iedere week wordt er steeds één pagina uit mijn online boek ‘Verliefd op mezelf’ gepubliceerd. Het verhaal van dit boek loopt samen met de echte tijd. Dus wanneer jij naar school gaat, moet de hoofdpersoon Luca ook naar school. Wanneer het bij jou zomer of winter is, dan is het bij Luca ook megawarm of superkoud. En Luca speelt dezelfde leuke games en luistert dezelfde songs, omdat haar leven zich ook nu plaatsvindt. Alleen is Luca’s leven niet hetzelfde als jouw leven of toch wel? Dit concept heb ik zelf bedacht, cool hè?!

Verliefd op mezelf
Mijn eerste boek heet ‘Verliefd op mezelf’. De hoofdpersoon is Luca. Zij woont samen met haar moeder, vader en broer in het dorp IJsselmuiden, maar dan verandert er ineens iets heel groots in haar leven: ze moet naar de grote stad Amsterdam verhuizen. Hoe het haar bevalt, wat ze allemaal meemaakt en wie ze daarbij ontmoet, lees je op Poppysmic! Veel leesplezier!

P5: Klasgenoten met puistjes?

Sorry, ik heb heel lang niet verteld wat er allemaal in mijn leven afspeelt. Ik ben vooral druk met inpakken van mijn kleren, boeken, gadgets en de rest van mijn kamer. Het is zo snel gegaan. Ik dacht heel lang dat ik nog lang kon genieten van IJsselmuiden, maar dat...Read More »


P4: Kipnuggets-aanval

Ik maak de deur open en zie hem staan. Wist iemand hiervan? Is dit een grap van iemand ofzo? Hij keek nooit naar mij om en nu staat hij gewoon in mijn deuropening. Mark. De populairste jongen van de school. ‘Kan ik binnenkomen? Je had toch een afscheidsfeestje?’ Ineens heb...Read More »


P3: Afscheidsfeestje

Ontwijken, wow, jaaa jij rechts en ikke links. Oh nee, dat hoorde andersom. Grrr… wat een stelletje gekken hier. Hebben ze haast ofzo? Hè hè, eindelijk buiten. Mijn moeder kijkt alsof ze dit iedere dag doet; mensen ontwijken op het Centraal Station van Amsterdam. We zijn vandaag maar eens met...Read More »


P2: Update voor m'n kledingkast

Oef, de wekker. Vandaag moet ik al om 5.30 uur opstaan. En dat op mijn vrije dag. Mijn school heeft vandaag vrij. In de nieuwsbrief stond precies waarom, maar dat maakt me eigenlijk helemaal niks uit. Ik hoef niet naar school en dat is leuk genoeg! Samen met mijn...Read More »


P1: Cher Lloyd eet zeker nooit kruimige aardappelen

Iedere week wordt een pagina uit mijn a go-go boek ‘Verliefd op mezelf’ gepubliceerd. ‘A go-go boek’ staat voor een up-to-date boek: een boek waarvan de gebeurtenissen, tijd en trends gelijklopen aan jouw leven. Dus wanneer jij naar school gaat, moet Luca ook naar school. Wanneer het bij jou zomer of winter...Read More »


 

Reageer

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn met een sterretje aangegeven *

Leuk dat je mijn website hebt bezocht! Iedere dag post ik meerdere coole nieuwtjes. En om de ene woensdag heb ik een verrassing. Kom dus gauw terug.

Tot de volgende keer!

Poppysmic