Ons verhaal

"De grootste criticus is onze eigen zoon. Want hoewel we gemiddeld een dikke 8 hebben gekregen van ons testpanel, onze zoon blijft degene waarmee het begon."

We zijn onze eigen doelgroep

Toen we erachter kwamen

Het is niet zomaar ontstaan, onze eigen “chocoladefabriek”. We kwamen erachter dat onze zoon een melkallergie heeft. Daardoor moest hij zijn favoriete momentjes van de dag, zijn chocolademomentjes, overslaan. En als je dan ook als ouders erachter komt dat er weinig goede alternatieven zijn, vooral voor kids. Tja, dan zit er maar één ding op: zelf produceren. Dus je kunt wel zeggen dat we onze eigen doelgroep zijn. Maar daarom zijn we ook zo gepassioneerd!

Als we het doen, dan doen we het goed

Wie ons kent, weet dat we duurzaam zijn

In onze levensstijl hebben we meerdere aanpassingen gedaan om duurzaam te leven. Zo is onze woning volledig zelfvoorzienend qua warmte en hebben we in twee jaar tijd onze jaren 60 woning weten te tillen van energielabel D naar nieuwbouwniveau label A. Yes, wij zijn trots! Maar ook in onze vegan voeding en andere keuzes als consument denken wij aan het milieu, de dieren en natuurlijk de mens. Leuke weetjes over ons: Frans is naast duurzaam energie- en installatieadviseur, ook jurylid van de Nationale Duurzame Huizen Route 2018 geweest. En Kayleigh is ook eigenaar van duurzaam kledingmerk Baby Sam (wordt binnenkort gelanceerd).

Toekomstmuziek? Toekomstchocola!

Dit is nog maar het begin

We willen meerdere smaken en vormen uitbrengen om zo het vegan chocolade assortiment van poppysmic te vergroten. Zoveel ideeën en zoveel plannen, alleen soms moet je ergens beginnen. Daarom hebben wij een klein onderzoek gedaan om te kijken welke chocoladesmaken en vormen wij als eerste konden uitbrengen. We kunnen niet wachten tot de feestdagen, omdat we veel leuks van plan zijn. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze nieuwste choco!

Gratis verzending

op alle bestellingen vanaf €15

Vegan ingrediënten

omdat ieder leven telt

Duurzame webshop

want elke beslissing heeft effect

Makkelijk en veilig afrekenen

o.a. via iDeal en overboeking

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op social media
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram